noutati

Publicat pe

Despre

La Restaurant Delice oferim produse de o calitate excelentă și vă invităm să incercați mâncarea noastră delicioasă.

Secretul succesului nostru este acesta: preparăm și oferim întotdeauna mâncare consistentă și de calitate. Ne mândrim cu faptul că putem oferi întotdeauna clienților noștri preparate delicioase precum: produse tip Fast Food, Pizza, mancare Romaneasca sau din bucataria internationala.

La noi poți savura mâncare delicioasa sau servi o băutură. Dar inainte de toate, te poți relaxa. Vă mulțumim din toată inima pentru susținerea necondiționată pe care o oferiți restaurantului nostru.

Publicat pe Lasă un comentariu

DOTAREA SOCIETATII ALFAROM PRODUCTION SRL CU UTILAJE SI ECHIPAMENTE MAI EFICIENTE ENERGETIC

Beneficiar: SC. ALFAROM PRODUCTION SRL
Codul MySMIS: 159378
Valoarea totala a proiectului: 837.504,95 lei
Valoare cofinantare asigurata de Uniunea Europeana: 404.607,19 lei
finantare din bugetul national: 78.413,68 lei
Perioada de Implementare:
Data inceperii 15.01.2023
Data finalizarii proiectului 30.12.2023
Descrierea proiectului: Prin prezentul proiect de investitii, societatea ALFAROM PRODUCTION SRL doreste dotarea societatii cu urmatoarele: sistem fotovoltaic cu statie electrica de incarcat, masina electrica, friteuza, masina de lustruit tacamuri, cutter, aparat de lustruit pahare, vitrina calda, masina de gatit 1, masina de gatit 2, cuptor gastronomic, racitor, aspirator.
Scopul: Scopul proiectului este cresterea nivelului tehnic de dotare al firmei prin achizitionarea unor active corporale “verzi”, destinate sa mareasca capacitatea de productie de la nivelul intreprinderii si sa diversifice activitatea acesteia. Investitia in cadrul proiectului va fi reprezentata de dotarea societatii cu urmatoarele echipamente: sistem de panouri fotovoltaice cu statie electrica de incarcat, masina electrica pentru delivery, echipamente profesionale de bucatarie: friteuza, masina de lustruit tacamuri, cutter, aparat de lustruit pahare, vitrina calda, masina de gatit 1, masina de gatit 2, cuptor gastronomic, racitor, aspirator.
Obiectivul general al proiectului: Obiectivul general al proiectului este reprezentat de consolidarea societatii ALFAROM PRODUCTION SRL pe piata in contextul crizei economice generate de pandemia de COVID -9 astfel incat societatea sa poata ameliora efectele economice cu ajutorul unei redresari verzi.
Obiectivele specific ale proiectului:
1. Dotarea societatii cu utilaje si echipamente eficiente energetic, sistem fotovoltaic cu statie electrica de incarcat, o masina electrica, friteuza, masina de lustruit tacamuri, cutter, aparat de lustruit pahare, citrina calda, masina de gatit 1, masina de gatit 2, cuptor gastronomic, racitor, aspirator, in valoare de 766.393,11 lei cu TVA.
2. Achizitionarea unui sistem fotovoltaic cu statie electrica de incarcat, o masina electrica, contribuind cu minim 52,85 % din valoarea totala a proiectului, la investitia „verde” care permite o contributie semnificativa la atenuarea schimbarilor climatice fara a prejudicia in mod semnificativ alte obiective de mediu, conform normelor impuse de Regulamentul Delegat 2021/2139. Valoarea este de 442.631,78 lei cu TVA.
3. Management adecvat elaborarii/implementarii proiectului prin achizitia serviciilor de consultanta (inclusiv achizitii publice) si urmarirea implementarii acestuia in concordanta cu reglementarile legale si instructiunile specifice Ghidului pe perioada de implementare a proiectului.
4. Vizibilitatea si promovarea adecvata a proiectului in conformitate cu prevederile contractuale si instructiunile cuprinse in Manualul de identitate vizuala.
5. Asigurarea auditului financiar in cadrul proiectului, prin realizarea unui raport de audit financiar la finalul proiectului
6. Asigurarea auditului sistemului de management de mediu, prin realizarea unui document/raport de audit de sisteme de management de mediu prin care se confirma indeplinirea obiectivelor asumate prin declaratiile aferente Anexei 15.
7. Asigurarea unui responsabil cu protectia datelor cu caracter personal DPO in perioada de implementare
Rezultate finale in urma implementarii proiectului: Dotarea societatii cu utilaje si echipamente eficiente energetic, sistem fotovoltaic cu statie electrica de incarcat, o masina electrica, friteuza, masina de lustruit tacamuri, cutter, aparat de lustruit pahare, citrina calda, masina de gatit 1, masina de gatit 2, cuptor gastronomic, racitor, aspirator.
Achizitionarea unui sistem fotovoltaic cu statie electrica de incarcat, o masina electrica, contribuind la investitia „verde” care permite o contributie semnificativa la atenuarea schimbarilor climatice fara a prejudicia in mod semnificativ alte obiective de mediu, conform normelor impuse de Regulamentul Delegat 2021/2139.
Finanțare: Proiect cofinanțat din Fondul de Dezvoltarea Regională prin Programul Operațional Com-petitivitate 2014-2020, Acțiunea 4.1.1.
Detalii suplimentare se pot obține de la:
Persoană de contact: FUGARETU ANDREEA CRISTINA
DRAGASANI, STRADA DECEBAL, NR.41, JUDET VALCEA
Tel: 0765260355, email:fugaretu_andreea@yahoo.com
Publicat pe Lasă un comentariu

Oferta Restaurant Delice Dragasani

Restaurant Rapid Delice Drăgăşani vă oferă:

  • preparate pe gustul oricui;
  • locaţie şi ambianţă placute;
  • atmosfera relaxantă pentru o iesire lejeră cu prietenii

Asigurăm mese calde pentru echipe de muncitori la locul de muncă, sub orice formă solicitată de client. Putem asigura, pe bază de contract, masa zilnic la peste 100 de muncitori.

La comandă putem realiza platouri cu aperitive după cele mai diversificate forme şi gusturi, atât cu carne, peste cât şi de post.
Pregătim mâncare pentru acasă.
Organizam catering pentru parastase in Dragasani si in comunele vecine la cele mai avantajoase preturi.
Asigurăm servicii de catering pentru nunţi, botezuri, contracte pe o rază de 50 km în jurul municipiului Dragasani, judetul Valcea.
Publicat pe Un comentariu

Livrare mancare la domiciliu in Dragasani

Esti in cautare de mancare cu livrare la domiciliu in Dragasani? Nu toata lumea stie sau are timp sa prepare mancare gustoasa acasa.

Cand vrei sa fii servit ca un rege, mancarea livrata de Restaurant Delice este cea mai buna alegere.

Trebuie doar sa selectezi „Livrare” la finalizarea comenzii. Speram ca vei aprecia serviciul nostru de livrare la domiciliu.

Taxa de livrare

Zona 1, Minim-40 lei, taxa 1 leu

retele sociale